Politica de retur:
    Conform O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.
    Mssu.ro își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

    Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.
    Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea sau direct la sediul mssu.ro.
    Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.
    Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail contact@mssu.ro, unde vor specifica următoarele:
  • informatii identificare comanda/livrare (nr. factura/aviz/comanda)
  • produsul/produsele pe care doresc să le returneze
  • motivul returului
  • opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei


Conditii generale de returnare:
    Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca mssu.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
    Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit - factura fiscala si/sau certificat de garantie). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
    Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa, mssu.ro poate percepe taxe suplimentare (0 - 50% din valoarea initiala a produsului) pentru returnarea acestor produse (uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. in scopul readucerii lor la starea initiala).
    Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa testeze un cablu/adaptor, nu sa il foloseasca.Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul efectuarii returului
    In cazul in care nu exista neconformitati iar produsele indeplinesc toate conditiile de retur mentionate mai sus, angajatii mssu.ro vor proceda la intocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, in conformitate cu prevederile legale (factura de retur/avans, dispozitie de compensare, dispozitie de plata, chitanta). Datele necesare intocmirii documentelor mai sus mentionate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria si nr. CI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal in scopul intocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozitiilor legale in vigoare. In cazul in care dumneavoastra nu doriti sa furnizati aceste date, returnarea produselor nu este posibila chiar daca se incadreaza in conditiile de retur mai sus prezentate, intrucat nu ne putem conforma legislatiei din domeniul fiscal.

        Va multumim!